Reservar

07
Mar
2017

Sisè Lift & Drink

Després d’un parell d’anys de CrossFit en un altre país, vivint i participant en diferents competicions i events, mai havia vist una cosa semblant al Lift&Drink.

Gran part del que m’atrapa del CrossFit és la comunitat i el companyerisme que es genera. Fas llaços molt grans amb persones que mai t’havies creuat abans i es mantenen en el temps com una bona amistat.

Això justament és el que em va deixar el meu primer L&D. Veure el box ple de clients i d’invitats d’altres boxes, novells i experts, tots junts compartint un wod i divertint-se tota l’estona. La bona disposició i entrega que tenien a l’hora de fer el wod i també a la vegada de fer equips, ja que en aquesta oportunitat, els equips es triaven a l’atzar pels coach.

El wod va ser una passada, s’havia de fer un chipper “de la MUERTE”, en el que s’havia de completar 100 repeticions de diferents exercicis, i en acabar havien de sortir a corre portant a un company carregat a sobre com poguessin. AH! I després va venir el millor, la veritat del Lift & Drink amb una escala de Thrusters i xupitos de cervesa!

En finalitzar l’esdeveniment esportiu, com a tradició va haver-hi pica-pica i aquesta vegada va estar acompanyat de música en directe! Un ambient molt maco per acabar de passar l’estona.

Andrepita.

Pd. Us adjuntem el vídeo perquè us pugueu fer una idea! Gaudiu-lo!

 

Artículos relacionados

06 May 2019

Chalk On 4.0

author: coachCFSM

11 Feb 2019

8º Lift & Drink

author: coachCFSM

30 Ene 2019

Lift and Drink

author: coachCFSM

09 Ene 2019

Pull Ups

author: coachCFSM