Reservar

17
Sep
2015

Fittest Freakest Challenge

Por csm 0

 

Aquest dissabte 19 de Juliol ens n’anem a competir al challange del Fittest Freakest!!

 

Fittest Freakest

Fittest Freakest és una botiga especialitzada en CrossFit que té un petit box al fons. Ha creat una fase eliminatòria amb tots els box de Catalunya per intentar fer créixer aquest esport que tant ens apassiona.

Els 3 integrants del nostre equip seran seleccionats prèviament en uns wods que es van realitzar a principi de setmana per veure qui era el millor candidat per representar el nostre Box.

El primer wod són AMRAPS de 3′, AMRAP de 2′ i AMRAP de 1′ de Squat Cleans. Màxim pes mogut durant aquest temps entre els dos integrants masculins del grup. Després hi ha una segona part amb un AMRAP de 3′ on la noia haurà de realitzar màximes repeticions de Hang C&J, on el resultat també serà el total de kg moguts.

El segon wod és un 21/15/9 de Pull ups, Kb Swings 32/24 i Burpees. En aquest wod l’equip s’ha de dividir les repeticions, els integrants del grup hauran de decidir qui fa la ronda de 21, qui segueix amb la de 15 i qui acaba amb la de 9 repeticions.

Al llarg d’aquest any, han d’anar passant tots els box de CrossFit de Catalunya per fer aquesta ronda classificatòria, després els 8 millors equips passen a la ronda eliminatòria.

Des del blog volem desitjar moltíssima sort als atletes que han acceptat representar-nos en aquesta competició. Per cert, qué feu el dissabte?… animeu-vos a anar a transmetre força als companys al Carrer Diputació num.343 a les 18:00h a Fittest Freakest.

Tags for this post
Artículos relacionados

06 May 2019

Chalk On 4.0

author: coachCFSM

11 Feb 2019

8º Lift & Drink

author: coachCFSM

30 Ene 2019

Lift and Drink

author: coachCFSM

09 Ene 2019

Pull Ups

author: coachCFSM