Reservar

23
May
2017

Els Mediterranean Games

Aquest cap de setmana he participat en els Mediterranean Games i perquè molta gent m’ha preguntat com han anat, he decidit escriure aquest post i pugueu conèixer en primera persona com he viscut aquests dos dies de competició.

Els nervis de la competició ja començaven a principis de setmana, la incertesa de no saber cap wod, només veient l’horari ja em posava els pèls de punta! La feina ja estava feta, entrenaments i cicles de força acabats i el cos estava a punt per exprimir-se al màxim. M’encantaria explicar-vos els wods un a un, ja que van ser un total de 8 WODS, però s’eliminaria la sorpresa dels entrenaments del box d’aquí unes setmanes… Així que ja els descobrireu ben aviat!

Dissabte després de realitzar el primer i segon wod, em col·locava en primera posició, estava satisfeta però em venia la pitjor part. WOD 3 i 4 al canal olímpic. Tinc pànic a les aigües obertes i a les profunditats… Haver de posar-me allà dins no em feia gens de gràcia, però a la normativa indicava que si no fèiem alguna de les proves, ens eliminarien el millor resultat que tinguéssim al llarg de tota la competició, i no m’ho podia permetre.

Al canal olímpic vam realitzar dos wods i poc després havíem de tornar al box per fer una última prova cap a les 9 de la nit… La veritat, en veure als horaris i no conèixer els wods no estava gaire contenta d’acabar tan tard, però haig de reconèixer que els wods van estar molt ben repartits i molt ben planificats com per acabar el dia aixecant kg!

Dissabte volia veure la final masculina que era un espectacle… Així que al voltant de les 11 arribava a casa per ordenar tot lo de dissabte, preparar lo de diumenge, sopar, desconnectar una mica i a dormir.

Diumenge m’aixecava a les 8 del matí, mirant les puntuacions vaig veure que per sort seguia primera… Però encara quedaven dues proves i no sabia si podria aguantar aquesta primera posició. Les noies del meu darrere estan fortíssimes i no seria una feina fàcil…

Ens plantegen el primer wod a les 9.15h, el meu estat físic no acompanyava, estava amb un mal de panxa molt fort. Vaig sortir a realitzar el wod pensant que no l’acabaria però quan sento el “3,2,1…GO” el meu cap desconnecta de tot i només em centro a fer la feina que haig de fer. Aquesta prova em va costar, la noia que anava segona la tenia just davant i vaig haver d’apretar molt, només la vaig guanyar per una repetició. Va ser difícil, molt!

Acabat el WOD només quedava esperar per la presentació de la final, seguia en primera posició i només havia de fer càlculs per veure fins on em podia permetre fallar per seguir aguantant a dalt de tot. El plantejament de la final eren 2 WODs mes i em van encantar. M’agradaven els exercicis, m’agradava els estàndards, m’agradava l’ordre… Si no posava molt la pota… podia guanyar la competició.

I així va ser, vaig intentar donar el millor de mi al llarg de tot el cap de setmana i vaig acabar en primera posició. No puc descriure la satisfacció personal que tinc després de tant de temps intentant mantenir ritme d’entrenaments i ser constant. Sembla que per fi he trobat l’equilibri entre “Feina-Entrenaments”, tot i que és bastant sacrificat, us recomano que si mai teniu l’oportunitat de competir en alguna competició, ho proveu. El nivell de la competició és igual, es tracta de demostrarte a tu mateix que pots i que arribes a fer coses que mai t’havies plantejat. L’autoestima que guanyes és un punt extra que t’ajuda a seguir fent el que fas amb més motivació i energia.

Vull agrair a totes aquelles persones que al llarg de la setmana passada em trobàveu pel box i em desitjàveu sort, també a aquelles persones que m’han escrit missatges, enviant emails, comentaris a Instagram, notes de veu animant-me i desitjant-me sort, les visites inesperades a la competició i totes les felicitacions d’ahir i avui. Tot això no te preu i no puc estar més feliç! Gràcies per la confiança!

Ara ens toca preparar-nos. Aquest Juliol anem als X-Fire Games amb en Chus, l’Edgar, el Raul i jo com a team “Green Blood de CFSM”. Un més de preparació i a donar-ho tot!! Esperem que ens vingueu a animar a Cerdanyola que està apropet 😉

Un cop més, gràcies a tothom!

 

 

 

Tags for this post
Artículos relacionados