Reservar

23
Mar
2016

CrossFit Sant Martí al Fittest in ALC 2016

Por csm 0

El Divendres passat una bona part de l’equip de competició de CrossFit Sant Martí va desplaçar-se cap a Alacant per poder participar a la competició de Fittest in ALC.

El viatge tant d’anada com de tornada va ser molt llarg, però l’experiència va valer la pena. Arribàvem divendres, cap a les 12 de la nit, amb el temps just per fer el “check- in” a l’hotel i anar a dormir. L’endemà a les 6 del matí ja érem tots en peu per fer un bon esmorzar i a les 8 plantar-nos al Box on feien la competició.

La sorpresa del primer “briefing” va ser que el Wod 1 i 2 anaven junts, no hi havia descans entre ells i tots els atletes van haver de reorganitzar com farien el Wod i com distribuirien totes les repeticions.

El Wod era un “Tabata” de Hand Stand Push Ups + Ring Muscle Ups (20” On / 10” Off) + 7′ AMRAP d’un complex de barra (3 Cleans + 6 SH2OH + 9 Back Squats) intercalats amb 3 burpees over the bar al acabar el complex, que anaven pujant de 3 en 3 a cada ronda.

Cap a mig matí, ens vam trobar amb un Wod molt divertit, explosiu, de menys de 50′ segons on hi havia un element que no havia tocat mai cap dels nostres atletes, Slam Balls. Per sort de tots, van salvar-ho a la perfecció i van aconseguir escalar unes quantes posicions.

Després d’hores d’espera, ja que hi havia molts “heats” i van fer descans per dinar, tocava fer el “briefing” final. Un wod realment bo, on es marcaven per franges de temps el que havia de fer-se. Blocs de 3 minuts amb Snatch 60/35kg + Box Jumps + Double Unders. Les repeticions s’anaven incrementant a mesura que anaves superant els blocs.

En acabar la competició, vam poder veure a la classificació que la nostra atleta Cora Montía havia aconseguit la 3a posició. Va costar, però tot i les molèsties que arrossegava, va lluitar fins a l’últim wod, i al final, va poder posar els peus al podi!

Aquí us deixem algunes de les opinions dels atletes que han passat aquest cap de setmana competint per primera vegada amb CrossFit Sant Martí:

“Cap de setmana molt intens a Alacant, primera competició fora del box per a mi, de la que trec experiència i coneixements per seguir millorant com a atleta i com a coach.
Molt content pel paper de tot l’equip, alguns dels nostres atletes porten poc més de tres mesos fent CrossFit, d’altres més, però el resultat global es bo!
Gràcies a la gent del box per donar-nos ànims des de casa i a la nostra Head Coach per acompanyar-nos tot el cap de setmana.”

URI.

“Per a mi la competició sempre és una bona experiència no només per posar en pràctica tot el que aprenem als entrenaments diaris sinó per superar barreres i limits que creiem invencibles.
Jo he tingut la sort de poder participar en diferents competicions des que vaig començar CrossFit però el Fittest in ALC, en particular, ha estat molt especial. No només perquè he aconseguit el podi sinó perquè hem sigut molts membres de CFSM els que hem participat i la germanor i el sentiment d’equip que hem viscut. Tot plegat ens ha fet millors atletes i persones amb ganes de veure als nostres companys per millorar cada dia més!”

CORA MONTÍA.

“L’experiència que vaig adquirir a Fittest in ALC no té preu. Bon exercici de teambuilding, gràcies a tot CrossFit Sant Martí per fer-ho possible.”
PERE SAUMELL.

“El Fittest in ALC va ser la meva primera competició de CrossFit, una experiència única amb molts nervis, tensió, il·lusió de fer un bon paper i així va ser! Ara toca treballar més i millor per la següent, gràcies als meus companys i l’equip de CFSM per fer-ho possible!”
EDGAR PRAT.

“Aquest Dissabte dia 18 va ser la meva primera competició de CrossFit. Havia moltíssim nivell en general, però aquest és el motiu que va fer que entrenés amb més ganes per seguir millorant. El més important i que més em va sorprendre va ser la companyia entre tots els participants a l’hora d’aconsseguir cadascú el seu objectiu. EXPERIÈNCIA INOLVIDABLE!

Finalment m’agradaria felicitar a tots els meus companys de CFSM perquè ho van fer increïblement bé (SOM UN EQUIP !!) i donar-los les gràcies. Per a mi NOUS REPTES, NOVES FITES! “

SANTI GUTIERREZ.

 

“Rarament surto satisfet amb la meva actuació en competició. D’una banda és probable que m´autoexigeixi massa pel que puc donar de sí, i això sumat a lesions i altres “hàndicaps” no porten res de bó. Veïent aquest panorama cal preguntar-me com aconsegueixo la motivació per seguir endavant. Simple: Envolta’t dels teus, mentre això no et falli tot serà superable. És important avançar cap als teus propòsits sentint que estàs actuant per a algú, és el que et donarà aquesta última empenta. Aquest cap de setmana s’ha palpat això, sentir-te envoltat del teu equip que incondicionalment als teus errors et donen suport, veure com la resta de l’equip et segueix i et dóna ànims a través de les xarxes socials a quilòmetres i notar com la gent et tira un parell d’ànims … doncs fotre … no se’ls pot tornar sense almenys no haver donat el teu màxim! En definitiva, un cap de setmana de molt aprenentatge i emocions que canvien perspectives. Sense més … A l’embolic que hi ha feina !! Una abraçada enorme “Community”! “

AITOR PARIS.

 

“Espero que aquesta sigui la primera de moltes grans experiències com la viscuda aquest cap de setmana. Gran cap de setmana, amb un gran esdeveniment i organització, Wods molt elaborats i molt bon ambient. Una de les coses que més m’ha cridat l’atenció és el bon rotllo, bon ambient entre tots els atletes i fins i tot del públic que t’anima personalment sense conèixer-te de res. Evidentment, ha estat una gran experiència per coneixer-nos a nosaltres mateixos per primera vegada en una competició. Moltes coses a aprendre, a millorar i també és d’agraïr tenir a l’entrenadora donant veus, guïant-te en el que has de fer i animant al costat dels teus compis d’equip.”

RAÚL ROLLÁN.

 

“A vegades es guanya i altres s’aprèn. En aquest cas assistir a FittestALC ens ha donat l’oportunitat de conèixer-nos a nivell individual i com a equip, d’aprendre dels nostres errors, però sobretot, de gaudir cada moment de la competició i de la comunitat que formem part.

Felicitar a tots els meus companys per les ganes i l’increïble treball que han fet.

Súper agraït a tots els que ens han donat suport en tot moment desde la distància, a CrossFit Sant Martí i a la nostra Head Coach Astrid pel seu incondicional suport. MOLT Crossfit! “

CHRISTIAN.
“Per a mi aquest cap de setmana a estat una experiència única. Aquesta ha estat la meva primera competició individual de CrossFit. Després de gairebé 4 anys dedicada al món de la nutrició en aquest esport havia realitzat alguna per equips; però és a nivell individual, quan ens trobem sols davant el repte que se’ns proposa, on realment vam esbrinar de què estem fets i fins on arriben les nostres capacitats físiques i mentals.

M’ha servit per poder posar-me en la pell dels meus clients que competeixen, saber com se senten per així poder ser més efectiva a l’hora de planificar les seves dietes i quines suplementacions poden necessitar per seguir superant-se dia rere dia.

Però sobretot, m’ha servit per tornar a viure en primera persona tota aquesta aura especial que envolta el CrossFit, això que el fa diferent a qualsevol altre esport dels molts que he practicat. Aquest sentiment de comunitat i companyia que ens uneix entre patiments i alegries, aquest ambient que ens allunya de la solitud dels gimnasos clàssics i que crea forts vincles d’amistat i companyia. Al cap i a la fi, aquesta és la veritable raó per la qual la majoria practiquem aquest esport que ens apassiona. “
MIREIA QUIJADA (La Nutri).

CSM

Tags for this post
Artículos relacionados