Reservar

25
Feb
2017

CrossFit Celtic Series 2017

Primera competició internacional per equips realitzada a la CrossFit Celtic Series 2017. Com còmput global vam quedar satisfets amb el paper realitzat per part dels 3 integrants de l’equip (Chus, Raúl Rollán i la nostra companya Ester García de CrossFit SJD).

Comencem per l’organització de l’esdeveniment. En general molt positiva. Grans instal·lacions i / o complex esportiu, genial gestió de temps i ordre de sortida i un fantàstic material (per primera vegada utilitzàvem barres i discos de la marca “Eleiko” i són d´una qualitat contrastada).

 

Des del primer moment sabíem que assistíem a un Campionat de gran nivell europeu ja que la majoria d’equips integrants eren de països propers al nord d’Europa com Irlanda, Irlanda del Nort, Escòcia, Gal·les, Anglaterra, Noruega, algun equip alemany, etc. . l’experiència és un grau i en aquests països ja porta instaurat el CrossFit des de fa uns quants anys més que aquí a Espanya.

D’altra banda, els “WODS” ja els havien anunciat amb un mes d’antel·lació i això va permetre planificar 1 mesocicle ajustant la càrrega d’entrenament (volum i intensitat) adaptat a tots els exercicis que anàvem a executar. Molta barra i molts gimnàstics amb “time cap” bastant ajustats.

Vam ser com un motor “Diesel”, millorant i sentint-nos més còmodes a mesura que arribàvem al final. En el tercer i últim WOD abans d’avançar al top 20, vam aconseguir una quarta posició que crèiem que ens anava a col·locar entre els 20 primers equips i d’aquesta manera lluitar a les semifinals per una plaça a la final, però no va ser així, ens quedem fora del desitjat per temps anteriors.

Per sobre de tot, ens portem una gran experiència. Van ser 3 dies molt bonics on compartim la nostra passió per aquest esport. No cal oblidar, és clar, de premiar-nos per tot el treball i esforç realitzat i estar satisfets per haver-nos emprat a fons.

Realment som molt autoexigents i competitius, és una bona senyal i fa a un mateix progressar, però també és molt important valorar de manera positiva aquests petits èxits que, encara que no li mostrem atenció en el nostre dia a dia, ens van permetent avançar amb pas ferm .

Ara a per moltes més. Aquest any el calendari ve carregadet de competicions.

¡Sobretot gaudim que la vida és una!

 

 

Tags for this post
Artículos relacionados

06 May 2019

Chalk On 4.0

author: coachCFSM

11 Feb 2019

8º Lift & Drink

author: coachCFSM

30 Ene 2019

Lift and Drink

author: coachCFSM

09 Ene 2019

Pull Ups

author: coachCFSM