Reservar

25
Feb
2017

Crònica Jersey Throwdown

Sense massa temps per carregar i preparar (tornant d´una setmana de descàrrega post-competició en la Celtic Cup Series) ens va arribar la competició en terres britàniques, la Jersey Throwdown. Aquesta vegada a l’illa de Jersey, situada al Canal de la Manxa., entre el Nord de França i el Sud d’Anglaterra.

 

De nou tornàvem a compartir escenari Raúl Rollán i jo, Chus. després del “briefing” i de l’ explicació dels 3 corresponents WODS (ens esperaven 2 d´ells amb molta barra i un “chipper” de gimnàstics) comencem a estructur i desglossar les corresponents Repeticions de la manera més eficient possible.
Com ens va pasar en l´anterior competició a Irlanda, vam anar de menys a més en quant a aclimatació, comoditat i posicions en la classificació. Definitivament, molts equipos del nord d´Europa els conformen atletes bastant complets i equilibrats en tots els respectius nivells. Resumint de manera global, sumem una gran experiència conjunta i una dècima posició que ens motiva a seguir entrenant de valent i millorant de manera constant,

En un curt temps tornem de nou a la competició. Ara a realitzar els entrenaments amb cap, constància i passió.

 

¡ A gaudir !

 

“Coach”  Jesús de la Torre

Tags for this post
Artículos relacionados